Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Tappade bort passet – nu sparkar Wolfsburg förre Arsenal-anfallaren

Efter säsongen 2017 lämnade Kaylen Hinds Arsenals organisation. Han gjorde inga framträdanden i a-laget men spelade i klubbens ungdomslag, och efter förra säsongen lämnade han alltså England. Då skrev han på för Wolfsburg, men lånades ut till Greuter Furth.

Tidigare i somras skulle han dock ha återvänt till Wolfsburg, men han dök aldrig upp. Enligt Sky Sports ska Hinds ha tappat bort sitt pass och har inte funnits med under lagets försäsong. Nu väljer den tyska klubben att agera och sparkar spelaren med omedelbar verkan.

”Klubben har reagerat på spelarens otillåtna frånvaro under flera veckor genom att avsluta hans kontrakt med omedelbar verkar. Kontraktet är inte längre giltigt mellan Hinds och Wolfsburg”, skriver klubben i ett uttalande.

ANNONS

Publicerad 2018-09-06 kl 20:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto