POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Tappade bort passet – nu sparkar Wolfsburg förre Arsenal-anfallaren

Efter säsongen 2017 lämnade Kaylen Hinds Arsenals organisation. Han gjorde inga framträdanden i a-laget men spelade i klubbens ungdomslag, och efter förra säsongen lämnade han alltså England. Då skrev han på för Wolfsburg, men lånades ut till Greuter Furth.

Tidigare i somras skulle han dock ha återvänt till Wolfsburg, men han dök aldrig upp. Enligt Sky Sports ska Hinds ha tappat bort sitt pass och har inte funnits med under lagets försäsong. Nu väljer den tyska klubben att agera och sparkar spelaren med omedelbar verkan.

”Klubben har reagerat på spelarens otillåtna frånvaro under flera veckor genom att avsluta hans kontrakt med omedelbar verkar. Kontraktet är inte längre giltigt mellan Hinds och Wolfsburg”, skriver klubben i ett uttalande.

Publicerad 2018-09-06 kl 20:19

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto