POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

ÖSK:s inställning oförändrad - vill inte förlänga med Sköld: "Många parametrar"

Victor Sköld har spelat i Örebro sedan sommaren 2016. Men anfallarens målfabrikation har lyst med sin frånvaro. De senaste matcherna har han dock fått upp farten och gjort mål i två raka matcher i allsvenskan.

– Victor har gjort ett kanonjobb för oss under de senaste matcherna och jag som tränare är väldigt glad att han har fått den här belöningen. Jag har sett hur hårt han har jobbat och även hur frustrerad han har varit när det inte har lossnat och han inte har fått chansen, säger ÖSK:s tränare Axel Kjäll till Nerikes Allehanda.

Innan Skölds fina målform har ÖSK varit tydliga med att de inte siktar på att förlänga avtalet med Sköld. Den inställningen har inte förändrats.

– Nej, den har inte förändrats (inställningen). Vi är glada både för hans och vår skull, och någonstans visar det sig att om man är ihärdig så ger det utdelning. Det är positivt för alla parter, säger klubbens sportchef Magnus Sköldmark.

På frågan om vad som krävs för att ÖSK ska inleda förhandlingar med Sköld om en kontraktsförlängning säger Sköldmark:

– Det som med alla, att det är kopplat till våra mål, strategier och med ekonomi. Så det är många parametrar som ska gå in. Beroende på hur man spelar så finns det plats för olika många. Nu har vi spelat med en spets och två tior, kan man uttrycka sig.

Efter 20 spelade omgångar ligger ÖSK på tionde plats i allsvenskan.

Publicerad 2018-09-08 kl 10:12

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå