Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
13v

Officiellt: Mittback ryktades till United - skriver nu nytt kontrakt med Leicester

Leicesters engelske landslagsback Harry Maguire, 25, stod i sommar för ett imponerande världsmästerskap med Englands landslag i Ryssland. Därefter ryktades han under den resterande delen av sommaren vara aktuell för en flytt till Manchester United, men blev i slutändan kvar i Leicester City i Premier League.

Nu meddelar klubben att Maguire förlänger sitt kontrakt till 2023.

Maguire lämnade sommaren 2017 Hull City för spel iLeicester och är den här säsongen noterad för ett mål på fyra framträdanden i Premier League. Senast spelade mittbacken från start i gårdagens 2-1-förlust med England mot Spanien i Nations League.

Publicerad 2018-09-09 kl 13:11

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons