Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Zidane har satt upp önskelista - spelare han vill ha som United-tränare

Zinedine Zidane klev efter förra säsongen av som huvudtränare i Real Madrid. Detta efter bland annat en spansk ligatitel och tre raka Champions League-triumfer. Därefter har han bland annat spekulerats vara aktuell för att ta över Manchester United.

Enligt den engelska tidningen Daily Mirror har Zidane redan satt upp en lista på spelare han vill ha om han tar över som ny tränare i Manchester United. Det ska röra sig om Real Madrids tyske stjärna Toni Kroos, Bayern München-mittfältarna Thiago Alcantara och James Rodriguez, men även Edinson Cavani från Paris Saint-Germain.

Nyligen rapporterade däremot BBC att fransmannen i dagsläget inte är aktuell för att ersätta José Mourinho i klubben. Tränaren ska fortfarande ha förtroende från klubbledningen. United är tia med sex poäng efter fyra matcher i Premier League.

ANNONS
Publicerad 2018-09-09 kl 08:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto