POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Zidane har satt upp önskelista - spelare han vill ha som United-tränare

Zinedine Zidane klev efter förra säsongen av som huvudtränare i Real Madrid. Detta efter bland annat en spansk ligatitel och tre raka Champions League-triumfer. Därefter har han bland annat spekulerats vara aktuell för att ta över Manchester United.

Enligt den engelska tidningen Daily Mirror har Zidane redan satt upp en lista på spelare han vill ha om han tar över som ny tränare i Manchester United. Det ska röra sig om Real Madrids tyske stjärna Toni Kroos, Bayern München-mittfältarna Thiago Alcantara och James Rodriguez, men även Edinson Cavani från Paris Saint-Germain.

Nyligen rapporterade däremot BBC att fransmannen i dagsläget inte är aktuell för att ersätta José Mourinho i klubben. Tränaren ska fortfarande ha förtroende från klubbledningen. United är tia med sex poäng efter fyra matcher i Premier League.

Publicerad 2018-09-09 kl 08:34

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå