POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Barcelona ute efter franske VM-succén

Benjamin Pavard var ordinarie i Frankrikes VM-lag som tog guld i sommarens mästerskap. Från sin högerbacksposition svarade han dessutom för det mål som utsågs till turnerings snyggaste. Detta när han borrade in ett stenhårt skott i krysset från utanför straffområdet.

Efter VM ryktades Pavard vara på väg bort från sitt klubblag Stuttgart. Bland annat var Bayern München intresserade av ytterbackens signatur, men än så länge är han kvar i Stuttgart. Där har han kontrakt till och med juni 2021, men om han blir kvar kontraktslängden ut återstår att se.

På måndagen kommer nämligen uppgifter från Spanien om att Barcelona ska vara ute efter Pavards signatur. Mundo Deportivo skriver att den spanska storklubben har hört av sig till Stuttgart för att se över möjligheterna att värva fransmannen.

Förra säsongen spelade Pavard 34 matcher i Bundesliga och svarade för ett mål.

Publicerad 2018-09-10 kl 16:49

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå