Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Djurgården på jakt efter Elfsborg-mittfältare

Sillybloggen

Elfsborg-mittfältaren Simon Lundevall hamnade i förra veckan i blåsväder, då han åkte fast för rattfylla efter att han, enligt egen utsago, drack två öl på en restaurang och därefter satte sig bakom ratten för att bege sig hemåt. Det gav ett strafföreläggande och 50 dagsböter à 710 kronor (ungefär 35 000 kronor).

Elfsborg meddelade i sin tur att klubben låter spelaren fortsätta att träna med laget, samt vara tillgänglig för matchspel. Det kan vara viktigt för klubben, då Lundevall i år är noterad för fem mål och fem assist i allsvenskan.

Enligt FotbollDirekt kan däremot mittfältaren vara förlorad för klubben till nästa säsong. Sajten skriver att det finns intresse från flera allsvenska konkurrenter för mittfältaren och att Djurgården ska vara en av intressenterna.

Elfsborg är placerat på tolfteplats i allsvenskan och ställs härnäst på söndag mot IFK Göteborg i ett viktigt möte på Gamla Ullevi.

Annons
Publicerad 2018-09-10 16:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto