Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Nahir Besara på väg till Qatar

Sillybloggen

Nahir Basara är på väg till Qatar. Den qatariska klubben Al-Khor CS tog kontakt med Örebro-spelaren i söndags och under tisdagen reste mittfältaren till arabstaten för att slutföra affären.

– Inget är ju klart, men jag är säker på att Besara har alla möjligheter att lyckas i klubben, och hjälpa Al-Khor till en bra placering i ligan, säger rådgivaren Zeid Yasin till Nerikes Allehanda.

Basara har spelat i ÖSK sedan 2016 och var förra säsongen trea i både skytteligan och poängligan med 10 mål och 17 poäng. Den här säsongen har det blivit tre mål och sex assist på 20 matcher. Klubbarna har inte kommit överens än men enligt NA är ÖSK beredda att släppa mittfältaren, vars kontrakt med Örebro går ut efter säsongen.

– Nahir ska träffa klubben på plats, och förhoppningen från min sida är att han kommer överens med Al-Khor om ett kontrakt. Sedan är det inte klart mellan klubbarna, men ÖSK vet vilka pengar det handlar om och har gett sin tillåtelse att Nahir åker. Jag är väldigt tacksam mot Simon Åström, Magnus Sköldmark och Axel Kjäll att de släpper iväg honom, säger Zeid Yasin.

Annons

Ingenting är ännu klart, men enligt Nerikes Allehanda är affären inte långt borta.

Publicerad 2018-09-11 14:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto