POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Barcelona har "första tjing" på Atlético Madrid-stjärna

Atlético Madrids spanske landslagsmittfältare Saul Niguez imponerade under den förra säsongen och slog sig därefter in i det spanska landslaget. Nyligen ryktades mittfältaren vara aktuell för en flytt till Manchester United, men enligt den spanska tidningen Mundo Deportivo, så har Barcelona “första tjing” på mittfältaren.

Enligt tidningen gjorde Barcelona och Atlético ett muntligt avtal vid försäljningen av David Villa till Atlético om att Barcelona har en utköpsklausul på 150 miljoner euro, det vill säga drygt 1,5 miljarder kronor för mittfältaren.

Saul Niguez har kontrakt med Atlético fram till den sista juni 2026.

Publicerad 2018-09-13 kl 21:52

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå