Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

"City hoppas återuppta förhandlingarna med Sterling de kommande dagarna"

Sillybloggen

Raheem Sterling har två år kvar på kontraktet med Manchester City, men nu vill City förlänga med yttern som kom från Liverpool 2015. The Times rapporterar nu att City hoppas kunna återuppta förhandlingar med yttern de närmsta dagarna.

Sterling har för tillfället 175 000 pund i veckan, men vill enligt The Times få ytterligare 100 000 pund i veckan och därmed komma upp i 275 000 pund i veckan, inklusive sign-on bonus och bildrättigheter. Sterlings sägs trivas i Manchester och vill fortsätta arbeta med Pep Guardiola.

Enligt The Times är Manchester City försiktiga med spelarlönerna på grund av Financial Fair Play och ger därför spelarna kontrakt med olika bonusar. Kevin de Bryune, som för tillfället är Citys bäst betalda spelare, har 250 000 pund i grundlön, där olika bonusar tillsammans ger stjärnan möjlighet att få uppemot 342 000 pund i veckan.

Annons

City har nyligen skrivit långa kontrakt med de Bruyne, David Silva, Gabriel Jesus och Ederson vilket har gjort Sterling till sportchefen Txiki Begiristains största prioritet.

Publicerad 2018-09-14 09:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto