POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
26v

Mourinho vill förlänga med kvintetten: "Hoppas de stannar"

David De Gea, Luke Shaw, Juan Mata, Ander Herrera och Ashley Young. Alla kan lämna Manchester United efter säsongens slut när deras kontrakt går ut. Men om United-managern Jose Mourinho får bestämma stannar kvintetten i klubben.

– Jag hoppas att de stannar. Vi hade en liknande situation med Marouane Fellaini förra året och då sa jag hela tiden att jag hoppades att han skulle stanna. Jag säger samma sak nu, säger Uniteds tränare enligt Sky Sports.

– Jag är nöjd med spelarna. David är David och där behöver jag inte förklara mer. Luke Shaws utveckling tyder på att han utvecklas rätt och jag vill behålla honom.

Juan Mata och Ander Herrera har inte fått spela så mycket under årets säsong, men Mourinho vill ändå förlänga med duon.

– Även om de inte spelar så mycket betyder de mycket för gruppens karaktär. I den moderna fotbollen är de nästan unika och jag vill inte förlora dem.

Publicerad 2018-09-15 kl 11:39

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå