POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
34v

Guardian: "City i dödläge med stjärna om förlängning"

Manchester Citys engelske stjärnytter Raheem Sterling blomstrade under förra säsongen med 18 mål och 15 assist på 33 matcher i Premier League. Engelsmannen har kontrakt med klubben fram till den sista juni 2020 och City vill förstås förlänga med stjärnan.

Enligt den engelska tidningen The Guardian är dock förhandlingarna långt ifrån i hamn. Parterna är ännu inte överens, då Sterling vill höja sin lön från 170 000 till 220 000 pund, det vill säga från drygt 2 miljoner till 2,6 miljoner kronor.

Sterling är den här säsongen noterad för tre mål på fyra framträdanden för Manchester City i Premier League.

Publicerad 2018-09-18 kl 08:52

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå