Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Chelsea skriver långtidskontrakt med talangen

Sillybloggen

Förra veckan startade han bägge Wales matcher i Nations League. Nu väljer Chelsea att belöna nyss fyllda 18-åriga talangen Nathan Ampadu med ett nytt femårs-korntakt, något klubben själva meddelade på sin hemsida.

– Jag är verkligen stolt och glad. Jag ser fram emot de närmsta fem åren och allt jag kan göra nu är att kämpa på och förhoppningsvis leder det till bra saker, säger Ampadu till klubbens hemsida.

Ampadu kom till Chelsea från Exeter förra året och gjorde sin Premier League-debut under förra säsongen. Ampadu valde spel i mammans hemland Wales före födelselandet England, samtidigt som han även hade kunnat representera Ghana och Irland.

Även Chelseas klubbdirektör Marina Granovskaia var nöjd med förlängningen.

– Ethan har visat stor potential och en otrolig mognad sedan han kom till Chelsea för ett år sedan. På denna korta tid har han övertalat många personer med sin förmåga och attityd och vi ser fram emot att se honom utvecklas till en nyckelspelare de kommande åren, säger hon till klubbens hemsida.

Annons
Publicerad 2018-09-19 15:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto