Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Chelseas backveteran bekräftar - kan lämna i januari

Sillybloggen

Chelseas rutinerade mittback Gary Cahill, 32, lämnade vintern 2012 Bolton för spel i Chelsea och har sedan dess varit en viktig byggsten i lagets backlinje i Premier League. Efter åtta säsonger i klubben, så kan han däremot nu vara på väg bort, då han inte verkar finnas med i nye tränaren Maurizio Sarris planer och hittills inte är noterad för en enda minut i Premier League den här säsongen.

Han bekräftar själv att det kan bli en flytt från Londonklubben i januari.

– Jag ska inte dra några förhastade slutsatser, men som det ser ut just nu, ja, troligtvis (att han lämnar i januari), säger han till den engelska tidningen Daily Mirror.

– Det viktigaste är först och främst att det går bra för laget. Efter att ha varit en stor del av det här i sex, sju år och haft en betydande roll, inte som truppspelare, så har jag i år haft svårt att hantera den här situationen, fortsätter han.

Cahill har den här säsongen varit utanför Chelesas trupp i de inledande matcherna i Premier League och satt senast på bänken i 1-0-segern mot Paok i Europa League.

Annons

Cahill har kontrakt med Chelsea fram till den sista juni 2019.

Publicerad 2018-09-21 20:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto