POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Barça-stjärna nära nytt kontrakt

Barcelonas spanske stjärnmittfältare Sergio Busquets, 30, är en av flera spelare i klubben som genom åren tagit sig upp från klubbens ungdomsled till A-laget och därefter fortsatt att utvecklas till en stjärna i den spanska giganten.

Mittfältaren har i dag kontrakt fram till den sista juni 2021 med option på ytterligare två år med klubben, men enligt ESPN kan han nu vara nära att förlänga sitt avtal direkt till sommaren 2023. I sådana fall gör han det med en löneförhöjning.

Busquets är i år noterad för fyra framträdanden i La Liga.

Publicerad 2018-09-21 kl 17:27

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå