POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Bajen tappar spelare: ”Stora möjligheter att få se henne i Hammarbytröjan igen”

Australiern Elise Kellond-Knight skrev inför den här säsongen på ett korttidskontrakt med Hammarby. Det avtalet förlängdes i somras och det stod klart att 27-åringen skulle stanna säsongen ut i Stockholmslaget.

Men efter den sista matchen mot Vittsjö i årets damallsvenska så är det färdigspelat för den här gången i den grönvita tröjan. Kellond-Knight, som gjort sexton matcher för Bajen i ligan, kommer nästa år att spela i Melbourne City i Australien.

– Det känns väldigt inspirerande att snart få komma hem till Australien och spela i W-League för första gången på fyra år, säger hon till klubbens hemsida.

Däremot tror Hammarbys sportchef Johan Lager att australiensaren kan komma att återvända till klubben i framtiden.

– Vi är såklart väldigt nöjda med Elises insatser i Hammarby. Hon har varit superprofessionell på alla plan och detta blir en viktig del av hennes uppladdning inför nästa års VM. Jag tror dessutom att det finns stora möjligheter att få se henne i Hammarby-tröjan igen, säger Lager till hemsidan.

Publicerad 2018-09-24 kl 09:24

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå