Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bajen tappar spelare: ”Stora möjligheter att få se henne i Hammarbytröjan igen”

Sillybloggen

Australiern Elise Kellond-Knight skrev inför den här säsongen på ett korttidskontrakt med Hammarby. Det avtalet förlängdes i somras och det stod klart att 27-åringen skulle stanna säsongen ut i Stockholmslaget.

Men efter den sista matchen mot Vittsjö i årets damallsvenska så är det färdigspelat för den här gången i den grönvita tröjan. Kellond-Knight, som gjort sexton matcher för Bajen i ligan, kommer nästa år att spela i Melbourne City i Australien.

– Det känns väldigt inspirerande att snart få komma hem till Australien och spela i W-League för första gången på fyra år, säger hon till klubbens hemsida.

Däremot tror Hammarbys sportchef Johan Lager att australiensaren kan komma att återvända till klubben i framtiden.

– Vi är såklart väldigt nöjda med Elises insatser i Hammarby. Hon har varit superprofessionell på alla plan och detta blir en viktig del av hennes uppladdning inför nästa års VM. Jag tror dessutom att det finns stora möjligheter att få se henne i Hammarby-tröjan igen, säger Lager till hemsidan.

Annons

Publicerad 2018-09-24 09:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto