POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
39v

Peking-mittfältaren om framtiden: ”Du kommer att få veta det ganska snart”

Andreas Blomqvist sejour i IFK Norrköping har inte varit någon dans på rosor. Mittfältaren har gäckats av skador och under sina tre år i klubben har han slitit av korsbandet två gånger.

Nu, mer än ett år efter att han skadade knät mot Djurgården, är han tillbaka i spel. Mot Dalkurd fick Blomqvist hoppa in när det återstod ungefär tio minuter, vilket var hans första framträdande i allsvenskan den här säsongen.

Men Blomqvist sitter på utgående kontrakt. Mittfältaren, som gjort 23 matcher i allsvenskan under sin tid i klubben, trivs dock och inom en snar framtid kommer det stå klart om han får vara kvar eller inte.

– Du kommer att få veta det ganska snart, inom den närmaste tiden, utan att säga för mycket. Jag ser positivt på framtiden i IFK och älskar att spela här – det är så mycket jag kan säga nu, säger han till Norrköpings Tidningar.

Publicerad 2018-09-24 kl 12:28

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå