Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
7v

Peking-mittfältaren om framtiden: ”Du kommer att få veta det ganska snart”

Andreas Blomqvist sejour i IFK Norrköping har inte varit någon dans på rosor. Mittfältaren har gäckats av skador och under sina tre år i klubben har han slitit av korsbandet två gånger.

Nu, mer än ett år efter att han skadade knät mot Djurgården, är han tillbaka i spel. Mot Dalkurd fick Blomqvist hoppa in när det återstod ungefär tio minuter, vilket var hans första framträdande i allsvenskan den här säsongen.

Men Blomqvist sitter på utgående kontrakt. Mittfältaren, som gjort 23 matcher i allsvenskan under sin tid i klubben, trivs dock och inom en snar framtid kommer det stå klart om han får vara kvar eller inte.

– Du kommer att få veta det ganska snart, inom den närmaste tiden, utan att säga för mycket. Jag ser positivt på framtiden i IFK och älskar att spela här – det är så mycket jag kan säga nu, säger han till Norrköpings Tidningar.

Publicerad 2018-09-24 kl 12:28

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons