POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
37v

Tabloiden: Ramsey kommer lämna Arsenal gratis

Aaron Ramsey kommer att lämna Arsenal gratis när hans kontrakt går ut nästa sommar, det slår tidningen Daily Mirror fast. Tidningen skriver att alla förhandlingar om ett nytt avtal brutit samman – och att det ser synnerligen mörkt ut att få mittfältaren att stanna längre än över säsongen. Ett nytt förslag ligger helt enkelt inte på bordet för Ramseys del.

Enligt tidningen tackade Arsenal nej till ett bud på runt 50 miljoner pund för Ramsey förra sommaren och Daily Mirror skriver att Juventus, Lazio, Manchester United och Chelsea alla är intresserade av 27-åringen.

Publicerad 2018-09-27 kl 08:30

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå