Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Tabloiden: Ramsey kommer lämna Arsenal gratis

Aaron Ramsey kommer att lämna Arsenal gratis när hans kontrakt går ut nästa sommar, det slår tidningen Daily Mirror fast. Tidningen skriver att alla förhandlingar om ett nytt avtal brutit samman – och att det ser synnerligen mörkt ut att få mittfältaren att stanna längre än över säsongen. Ett nytt förslag ligger helt enkelt inte på bordet för Ramseys del.

Enligt tidningen tackade Arsenal nej till ett bud på runt 50 miljoner pund för Ramsey förra sommaren och Daily Mirror skriver att Juventus, Lazio, Manchester United och Chelsea alla är intresserade av 27-åringen.

ANNONS
Publicerad 2018-09-27 kl 08:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto