POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter i England: Barcelona har inte råd att värva United-stjärna

Manchester Uniteds franske mittfältsstjärna Paul Pogba spekulerades redan i somras vara på väg bort från United för en flytt till Barcelona. Efter en ny kontrovers med tränaren José Mourinho i veckan, där han både blev av med kaptensbindeln och såg ut att inte vara den bästa av vänner med tränaren på bilder från en träning, så tog ryktena om en övergång ny fart i England.

Däremot uppger Daily Telegraph i dag att Barcelona inte har råd med att köpa loss Pogba från United. Enligt den engelska tidningen är det tveksamt om den spanska giganten har råd att lösa ut fransmannen för 100 miljoner pund, drygt 1,2 miljarder kronor.

Pogba har kontrakt med United fram till den sista juni 2021 och är den här säsongen noterad för två mål och en assist på sex framträdanden i Premier League.

Publicerad 2018-09-28 kl 09:33

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå