Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Manchester United kopplas ihop med Chelsea-back

Sillybloggen

Chelseas rutinerade mittback Gary Cahill, 32, lämnade vintern 2012 Bolton för spel i Chelsea och har sedan dess varit en viktig byggsten i lagets backlinje i Premier League. Efter åtta säsonger i klubben, så bekräftade han däremot nyligen att han kan lämna i januari, då han inte ser ut att vara en del av Maurizio Sarris planer för säsongen.

– Jag ska inte dra några förhastade slutsatser, men som det ser ut just nu, ja, troligtvis (att han lämnar i januari), sa han till den engelska tidningen Daily Mirror då.

Nyligen kopplades mittbacken ihop med en flytt till Sheffield Wednesday och Championship, men enligt The Sun, så ska nu även Manchester United vara intresserat av att värva mittbacken i januari. Det skulle i sådana fall innebära att José Mourinho och Cahill återförenas, då Mourinho basade över Cahill i Chelsea.

Cahill har kontrakt med Chelsea fram till den sista juni 2019 och är i år noterad för två framträdanden, ett inhopp i Premier League och en match från start i ligacupen.

Annons
Publicerad 2018-09-28 13:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto