POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Barcelona har träffat Inter-stjärna

Barcelona har i dagsläget fyra mittbackar i A-truppen – Samuel Umtiti, Gerard Pique, Thomas Vermaelen och Clément Lenglet. Däremot bekräftade klubben i går att Umtiti är skadad, samtidigt som både As och Marca rapporterade att mittbacken förväntas bli borta i flera månader med anledning av en knäskada.

Nu uppger den spanska tidningen Mundo Deportivo att Barcelona har träffat Inters stjärnback Milan Skriniar för en övergång i januari till den spanska giganten. Det ska enligt uppgifterna vara för att täcka upp för Umtitis skada.

Skriniar lämnade inför den gångna säsongen Sampdoria för spel i Inter och har kontrakt med Milanoklubben fram till den sista juni 2022.

Publicerad 2018-09-29 kl 13:10

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå