Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
7v

Uppgifter: Barcelona har träffat Inter-stjärna

Barcelona har i dagsläget fyra mittbackar i A-truppen – Samuel Umtiti, Gerard Pique, Thomas Vermaelen och Clément Lenglet. Däremot bekräftade klubben i går att Umtiti är skadad, samtidigt som både As och Marca rapporterade att mittbacken förväntas bli borta i flera månader med anledning av en knäskada.

Nu uppger den spanska tidningen Mundo Deportivo att Barcelona har träffat Inters stjärnback Milan Skriniar för en övergång i januari till den spanska giganten. Det ska enligt uppgifterna vara för att täcka upp för Umtitis skada.

Skriniar lämnade inför den gångna säsongen Sampdoria för spel i Inter och har kontrakt med Milanoklubben fram till den sista juni 2022.

Publicerad 2018-09-29 kl 13:10

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons