Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
15v

Uppgifter: Premier League-klubben ute efter landslagsbacken

Den svenske landslagsmannen Filip Helander gör nu sin tredje säsong i Bologna och för ungefär två månader sedan skrev han på ett nytt kontrakt med klubben. Det avtalet sträcker sig till och med den sista juni 2022.

Men trots att bläcket knappt hunnit torka så kan han nu vara på väg bort. Enligt Daily Express ska Newcastle vara intresserat av mittbackens tjänster. Tidningen skriver att tränaren Rafa Benitez har blivit imponerad av de rapporterna han fått gällande Helander och att spelaren kommer att vara högst upp på hans önskelista till januarifönstret om ägaren Mike Ashley väljer att öppna plånboken.

Filip Helander har såhär långt in på säsongen gjort tre framträdanden i Serie A för sitt Bologna.

Publicerad 2018-10-01 kl 08:31

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons