Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
16v

Uppgifter: Everton på jakt efter Arsenal-anfallare

Den engelske anfallaren Danny Welbeck lämnade i september 2014 Manchester United för Arsenal, men har inte riktigt fått det att lyfte i klubben med anledning av stora skadeproblem och knapp speltid i tuff konkurrens med andra anfallare i laget.

Nu skriver den engelska tidningen Daily Mail att Everton ser över Welbecks situation i Arsenal, som sitter på ett utgående avtal som går ut sista juni nästa sommar. Enligt tidningen ska Everton vara intresserat av att värva anfallaren vid kontraktets slut.

Welbeck är i höst noterad för ett mål på fem framträdanden i Premier League.

Publicerad 2018-10-03 kl 15:52

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons