Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Widgrens kontrakt på väg att gå ut: ”Jag har inte fått något förslag från ÖFK"

Sillybloggen

Dennis Widgren har varit mer eller mindre gjuten i Östersund i år. På 24 ligaomgångar har han startat i 19 och gjort totalt 20 framträdanden. Dessutom har han varit en del av klubbens resa till allsvenskan då han varit i Östersund sedan 2010. Men nu kan hans tid i ÖFK snart vara över. I december löper hans kontrakt ut och än så länge har inte han fått ett nytt erbjudande av klubben.

– Det funkar jättebra med Ian. Jag trivs med laget och ledarna, men jag har inte pratat med Kindberg så mycket. Jag har inte fått något förslag från ÖFK heller, säger han till Östersunds-Posten.

Huruvida hans framtid finns kvar i Östersund lämnar han osagt samtidigt som han, enligt ÖP, menar att det finns intresse från andra klubbar i Sverige och Europa. Beslutet om framtiden har han ännu inte tagit.

– Jag kommer ta det lugnt och fortsätta att fokusera på fotbollen, sedan kommer det ett viktigt beslut som jag kommer att behöva ta. Det ska inte vara vilken klubb som helst utan det ska vara en klubb som passar både sportsligt och utanför fotbollen också. Jag ska ta ett beslut i lugn och ro, men kontraktet går ut i december så det är klart att det börjar närma sig, säger han till ÖP.

Annons
Publicerad 2018-10-03 16:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto