POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
19v

Widgrens kontrakt på väg att gå ut: ”Jag har inte fått något förslag från ÖFK"

Dennis Widgren har varit mer eller mindre gjuten i Östersund i år. På 24 ligaomgångar har han startat i 19 och gjort totalt 20 framträdanden. Dessutom har han varit en del av klubbens resa till allsvenskan då han varit i Östersund sedan 2010. Men nu kan hans tid i ÖFK snart vara över. I december löper hans kontrakt ut och än så länge har inte han fått ett nytt erbjudande av klubben.

– Det funkar jättebra med Ian. Jag trivs med laget och ledarna, men jag har inte pratat med Kindberg så mycket. Jag har inte fått något förslag från ÖFK heller, säger han till Östersunds-Posten.

Huruvida hans framtid finns kvar i Östersund lämnar han osagt samtidigt som han, enligt ÖP, menar att det finns intresse från andra klubbar i Sverige och Europa. Beslutet om framtiden har han ännu inte tagit.

– Jag kommer ta det lugnt och fortsätta att fokusera på fotbollen, sedan kommer det ett viktigt beslut som jag kommer att behöva ta. Det ska inte vara vilken klubb som helst utan det ska vara en klubb som passar både sportsligt och utanför fotbollen också. Jag ska ta ett beslut i lugn och ro, men kontraktet går ut i december så det är klart att det börjar närma sig, säger han till ÖP.

Publicerad 2018-10-03 kl 16:46

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå