Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
15v

Lyon förlänger med talangen – skriver kontrakt till säsongen 2023

Lucas Tousart blir kvar i Lyon. Den franske mittfältaren har varit bofast i startelvan och nu premieras han med ett nytt kontrakt, vilket Lyon bekräftar på sin hemsida. Klubben skriver att det nya avtalet sträcker sig till och med säsongen 2023.

– Jag är mycket nöjd med förlängningen. Klubben ger mig självförtroende. Jag känner mig särskilt inspirerade hos OL. Jag är nöjd med vad jag gjorde på planen förra säsongen men jag måste fortfarande utveckla vissa delar, säger Tousart enligt klubbens hemsida.

21-åringen har i år gjort sju framträdanden för sitt Lyon i ligan, varav att han spelat sex av dem från start.

Publicerad 2018-10-04 kl 19:10

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons