Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
15v

Uppgifter: Förre Chelsea-tränaren kan ersätta Lopetegui i Real Madrid

Real Madrids nye tränare Julen Lopetegui har fått en tuff start på sitt nya uppdrag och har nu fyra raka matcher utan seger, senast förlust med 1-0 i helgen mot John Guidettis Deportivo Alavés och dessförinnan förlust med samma siffror mot CSKA Moskva på bortaplan i gruppspelet i Champions League.

Enligt den spanska tidningen As är nu förre Chelsea- och Juventus-tränaren Antonio Conte aktuell för “Marängerna” om klubben väljer att sparka Lopetegui. Däremot måste Real Madrid först nå en överenskommelse med Chelsea, då Conte har kontrakt med Londonklubben fram till nästa sommar eftersom att han fick sparken därifrån.

Real Madrid är i dagsläget fyra i tabellen på 14 poäng efter sju matcher, två poäng bakom Sevilla i serieledning i Spanien. Härnäst ställs laget den 20 oktober mot Levante hemma på Santagio Bernabeu i Madrid.

Publicerad 2018-10-08 kl 12:17

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons