Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Zidanes agent: "Tror inte att han kommer att arbeta i England"

Sillybloggen

Zinedine Zidane ledde under de tre senaste säsongerna Real Madrid till en ligatitel och tre raka Champions League-titlar. Därefter lämnade han lite överraskande sitt uppdrag som huvudtränare i den spanska giganten för nya utmaningar i karriären.

Efter José Mourinhos och Manchester Uniteds smått kaotiska inledning av säsongen med svaga resultat och rapporter om en konflikt mellan tränaren och stjärnan Paul Pogba, så ryktas det om att Mourinho kan få sparken. Ersättaren? Zidane, varje fall om man får tro ryktesfloran i flera medier i Europa.

Däremot dementerar nu Zidanes agent Alain Migliaccio att legendaren är aktuell för att ta över en klubb i England.

– Jag tror inte att han kommer att arbeta i England eftersom det inte överensstämmer med hans stil eller sätt att se på fotboll, säger agenten till Journal du Diamanche.

– Jag har diskuterat möjligheten med honom, men det verkar överhuvudtaget inte locka honom. Han har valt att ta ett sabbatsår och det beslutet kommer inte tas om, fortsätter agenten.

Annons

Zidane har, trots framgångarna i “Marängerna”, en relativt ung tränarkarriär och ledde dessförinnan endast Real Madrids B-lag mellan 2014 och 2016, samtidigt som han även under en period var assisterande tränare i Real Madrid.

Läs mer om måndagens internationella snackisar i Headlines-bloggen. 

Publicerad 2018-10-08 07:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto