Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Mittbacksduo kopplas ihop med United

Att Manchester United var på jakt efter att förstärka backlinjen under sommarfönstret är ingen hemlighet. Då uteblev värvningarna – men under hösten har flera namn fortsatt kopplats ihop med klubben, däribland svenska landslagets kapten Andreas Granqvist.

Enligt ESPN vill Mourinho nu ha stöd från klubbledningen kring att förstärka med Inters Milan Skriniar och Milans Alessio Romagnoli.

Mourinho och United tog en tung seger då man vände underläge till vinst mot Newcastle senast, men sett till det stora hela har laget haft en usel säsongsinledning – och i slutet på förra veckan kom uppgifter i tidningen Daily Mirror om att portugisen skulle få sparken.

ANNONS

Nu uppges han alltså i stället söka stöd för att förstärka försvarsleden i truppen. Bland namnen som kopplades ihop med United i somras fanns spelare som Jerome Boateng, Diego Godin och Toby Alderweireld, men enligt ESPN hoppas Mourinho ha mer lycka med att sälja in förslagen om Skriniar och Romagnoli mycket beroende på att de är yngre (båda 23 år gamla). Victor Nilsson Lindelöf kan alltså komma att få tuffare konkurrens om speltiden i januari.

Publicerad 2018-10-09 kl 07:37

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto