Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
13v

Uppgifter: Napoli tackade nej till skytteligaledaren

I somras lämnade Krzysztof Piatek, 23, Cracovia Kraków för Genoa. Där har han gjort omedelbar succé. Efter sju spelade ligamatcher har den polske anfallaren gjort nio mål.

Nu rapporteras det om att flera större klubbar står i rad för att knyta till sig 23-åringen. Bland annat uppges Bayern München, Barcelona och Juventus vara några av intressenterna.

Men det kunde blivit en flytt redan år 2016. Då erbjöd agentfirman Football Prince Management spelaren till flera klubbar, däribland Napoli, enligt Francesco Spisso som är representant för firman. Spisso säger till Napoli 24 att de kontaktade Napoli, men att klubben inte svarade.

– Han var inte särskilt dyr och var uppenbarligen ett kap, men italienska klubbar har svårt att ha tilltro till så unga spelare. Samma sak hände med Ilija Nestorovski i Palermo, säger Spisso till Napoli 24 enligt Football Italia.

Spisso menar också att det alltjämt finns intresse från Napoli.

– Det finns intresse från Napoli, med tanke på att Dries Mertens blir äldre. Piatek är med i De Laurentiis (presidentens) planer. Men Genoa har för avsikt att hålla fast vid honom till nästa år så prislappen kan stiga, säger Spisso.

Publicerad 2018-10-13 kl 22:13

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons