Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
8v

Wenger uppges högaktuell - som ny sportchef i PSG

Efter förra säsongen lämnade Arsene Wenger Arsenal. Fransmannen hade då tillhört klubben i 22 år och har sedan dess haft en anonym roll i fotbollsvärlden. Men nu kan han vara på väg tillbaka in i rampljuset.

Enligt ESPN ska Wenger vara högaktuell för jobbet som sportchef i Paris Saint Germain. Antero Henrique har jobbet just nu men hans framtid är osäker och enligt uppgifter till ESPN ska Wenger vara en av de personer som PSG tittar närmare på som ersättare till Henrique.

Utöver Wenger, som hunnit bli 68 år gammal, ska dessutom Romas sportchef Monchi vara en av kandidaterna till jobbet.

Publicerad 2018-10-13 kl 08:41

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons