Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Blåvitts klubbdirektör om stjärnvärvningarna: ”Underlättar om de också förstår vad det är vi vill göra”

Sillybloggen

Pontus Wernbloom, Gustav Svensson, Oscar Wendt och Marcus Berg. Det är några av de tidigare IFK Göteborg-spelarna som öppnat för att flytta tillbaka till Sverige och spela i Blåvitt.

Men ingen av dem har än så länge återvänt till klubben. Nu ger klubbdirektören Max Markusson sin syn på vad han tror vad som krävs för att knyta till sig storspelarna igen. Han menar att klubben måste kunna presentera för de spelarna.

– Oavsett om vi pratar Pontus Wernbloom, Marcus Berg eller Gustav Svensson så tror jag att alla de vill se att Blåvitt har en plan. Vi kommer aldrig i den närmaste framtiden kunna konkurrera med att vi ger någon spelare bäst betalt. Den här dörren kommer alltid stå öppen för dem, men det underlättar om de också förstår vad det är vi vill göra och vad det är för resa som den här klubben är ute på. Jag hoppas att jag kan skapa den tydligheten så att vår framtida sportchef kan förmedla det till de här spelarna, säger Markusson till Aftonbladet.

Annons

Blåvitt sparkade tidigare i veckan sin sportchef Mats Gren. Den posten innehar just nu Jonas Olsson tillfälligt.

Publicerad 2018-10-14 18:11

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto