Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sky Sports: “Unitedbacken nära kontraktsförlängning”

Sillybloggen

Luke Shaws kontrakt går ut till sommaren. Nu verkar det som att vänsterbacken kommer att stanna kvar i Manchester United. Shaw, som har startat sju av de senaste åtta matcherna i klubblaget, har gjort 75 framträdande sedan han kom till Manchester 2014.

Sky Sports hävdar nämligen att United och vänsterbacken är ”nära att förlänga kontraktet” och att Shaw kommer att skriva på ett ”långtidskontrakt med klubben”.

Backen är en av elva United-spelare som har utgående kontrakt, där diskussioner också hållits med David De Gea och Anthony Martial. Både dem har dock klubben optioner på kontraktet som gör det möjligt för United att behålla spelarna en säsong till.

Shaw kom till Manchester United från Southampton som 19-åring 2014. Den nu 23-åriga backen har haft ett par jobbiga säsonger, där han först åkte på ett svårt benbrott hösten 2015. Sedan har Shaw fått jobba sig tillbaka i startelvan, men har den här säsongen etablerat sig i Uniteds startelva och varit ordinarie som vänsterback.

Annons
Publicerad 2018-10-15 15:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto