Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Sundsvall-mittfältares kontrakt på väg ut: "Borde fått mer speltid"

Sillybloggen

Christian Rubio, 20, blev inför den här säsongen utlånad från norska Strömsgodset till Sundsvall fram till i sommar, men lånet förlängdes och han blir kvar över den resterande delen av den här säsongen. Däremot har speltiden uteblivet och hittills är 20-åringen endast noterad för tre matcher från start och sju inhopp i allsvenskan.

– Jag hade hoppats på mer speltid och kunna få visa vad jag kan och hjälpa laget. Vi har varit bra och det har varit bra konkurrens, men jag tycker ändå att jag kanske borde ha fått lite mer speltid, säger han till ST.

Efter säsongen går mittfältarens kontrakt ut med både Sundsvall och Strömsgodset, vilket gör att det är oklart var han spelar härnäst i karriären.

– Det som är viktigt för mig i min ålder och där jag är i karriären är att spela fotboll. Det är det absolut viktigaste för mig och jag måste vara på ett ställe där jag får göra det. Jag har inte fått göra det i år. Men med det sagt betyder det inte att jag inte vill spela i GIF Sundsvall heller, men de har inte pratat med mig om vad som händer nästa säsong och vad de tänker kring mig, så det finns inget att ta ställning till, säger han till tidningen efter en fråga om han vill vara kvar i Sundsvall.

ANNONS

Sundsvall är sjua i tabellen och ställs härnäst på söndag mot Elfsborg i Borås i allsvenskan.

Publicerad 2018-10-18 13:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto