Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Paulinho om framtiden: "När du spelar bra och leder skytteligan har du alltid bra erbjudanden"

Häckens anfallsstjärna Paulinho leder skytteligan i allsvenskan. Brassen har svarat för 19 mål på 24 framträdanden.

På söndagen sköt han Häcken ett steg närmare Europa-spel kommande säsong när han på egen hand avgjorde med två mål hemma mot Östersund. Paulinho har kontrakt med Häcken ytterligare en säsong, men om han blir kvar i klubben kontraktstiden ut återstår att se.

För Göteborgs-Posten berättar Häckens sportchef Sonny Karlsson att klubben nobbade ett bud redan i somras och brassen själv är osäkert kring framtiden.

– Min agent pratade med mig, men sa inte allt. Och jag vill inte veta allt! Det är normalt, Sonny (Karlsson) ville ha kvar mig säsongen ut. Och jag försöker göra det bästa för laget så får vi se efter säsongen, säger han till tidningen.

ANNONS

På frågan om han vill lämna Häcken eller stanna i klubben svarar 32-åringen:

– Jag vet inte. När du spelar bra och leder skytteligan har du alltid bra erbjudanden. Är det bra för mig och klubben får vi sitta ner och prata.

– Jag måste vänta. Snart öppnar övergångsfönstret och jag fokuserar på de fyra matcherna som är kvar. Vi har en bra position i tabellen och jag är i en bra position för att bli skyttekung. Jag fokuserar bara på BK Häcken nu.

Publicerad 2018-10-21 kl 20:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto