Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Lewandowski ryktades vara på väg bort: "Väldigt glad i München"

Sillybloggen

Robert Lewandowskis vara eller icke vara i Bayern München var i somras en snackis i Fotbollsvärlden. Anfallarens agent öppnade under våren för att Lewandowski hade siktet inställt på en ny klubbadress, medan polacken senare själv dementerade det och var tydlig med att han ville stanna i Bayern München.

Nu påpekar han åter att han trivs och mår bra i den tyska giganten.

– Jag är definitivt väldigt glad och mår bra i München. Jag gör mitt bästa för att laget ska vinna, men det handlar fortfarande om laget eftersom att alla jobbar hårt för att nå framgång. Det handlar inte bar om mig, Robert Lewandowski, säger han till den tyska tidningen Bild.

Lewandowski är i höst noterad för fem mål och två assist på sju ligamatcher för Bayern München, som inlett säsongen knackigt och är fyra i tabellen i Bundesliga. Anfallaren har kontrakt med Bayern fram till den sista juni 2021.

ANNONS
Publicerad 2018-10-24 18:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto