POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
20v

ÖSK-kaptenen om Ajdarevic: "Ska försöka att få hit honom"

AEK Aten-svensken Astrit Ajdarevic var i somras på väg bort från den grekiska mästarklubben och kopplades bland annat ihop med en flytt till IFK Göteborg, men blev i slutändan kvar i Grekland. I höst blev han inte uttagen i lagets Champions League-trupp och är hittills endast noterad för ett framträdande i den grekiska cupen.

Trots det var han i slutet av september tydlig med att han inte har någon brådska att lämna Aten före kontraktets slut nästa sommar.

– Jag kommer inte lämna i januari om det inte är tillräckligt bra. Fotbollen är konstig ibland, kanske skriver jag på för sju år till. Det är en konstig sport och kan svänga till höger och vänster, sa han till Fotbollskanalen då. 

Nu berättar Örebro-kaptenen och vännen Nordin Gerzic att han kommer att försöka övertala Ajdarevic att återvända till Örebro, som Ajdarevic senast tillhörde 2016.

– Jag och Astrit pratar i stort sett varje dag och jag ska försöka få hit honom. Han vet att både jag och Alfred (Ajdarevic) finns här och det vore extremt roligt om han kom hem faktiskt. Vi får se hur det blir, säger Gerzic till Svartvitt på Svenska Fans. 

Örebro är nia i tabellen och ställs härnäst på torsdag mot Malmö i allsvenskan.

Publicerad 2018-10-29 kl 12:11

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå