Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Djurgården förlänger med skadedrabbad mittfältare

Malin Diaz, 24, anslöt inför den här säsongen till Djurgården från Eskilstuna, men drog i början av maj av ett ledband i ena knät och missade resten av säsongen. Nyligen var mittfältaren tillbaka i full träning igen, men hann däremot inte göra något framträdande för laget före säsongens slut i damallsvenskan.

Trots det meddelade klubben i dag att Diaz får nytt kontrakt över nästa år.

– Jättekul att vi är överens, det visar att vi fortsätter vår satsning. Malin kommer att vara en viktig spelare för oss och även om hon inte kunnat spela så mycket i år så ger det oss kontinuitet, säger Djurgårdens sportchef Joel Riddez till klubbens hemsida.

ANNONS

– När det var klart att Joel skulle vara kvar kändes det självklart för mig att förlänga, jag trivs med honom som tränare och gillar hans sett att vilja spela fotboll. Skadan är läkt och nu har jag tid på mig att bygga upp mig inför nästa säsong. Det blev inte så många matcher i år och jag är sjukt taggad inför nästa säsong. Det ska bli jättekul att få spela igen, säger Diaz till hemsidan.

Diaz blev i år noterad för fyra framträdanden i damallsvenskan. 24-åringen är totalt noterad för 16 landskamper i det svenska damlandslaget.

Publicerad 2018-10-30 kl 13:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto