Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: HIF vill förlänga med Bojanic - som jagas av allsvensk trio

Sillybloggen

Darijan Bojanic har redan hunnit med att representera en rad klubbar i Sverige. Mittfältaren kom fram som en stor talang i Öster och har därefter spelat i IFK Göteborg, Östersund och Helsingborg.

Under årets säsong har han varit tongivande i det Helsingborg som är klart för allsvenskt spel kommande säsong. På 27 matcher har Bojanic svarat för sex mål och 14 framspelningar, flest i hela superettan.

Efter säsongen går hans kontrakt ut med HIF och nu uppger FotbollDirekt att den allsvenska trion Hammarby, IFK Norrköping och Djurgården är ute efter mittfältarens signatur. Dessutom skriver sajten att HIF vill förlänga med mittfältaren.

HIF:s ordförande Krister Azelius till FotbollDirekt:

– Så konkret som du säger att det är från andra klubbar.. det  visste jag inte. Däremot förstår jag att vi inte blir ensamma om att försöka binda upp honom och vilja ha honom i sitt lag.

Annons

På frågan om det finns någon tvekan kring om HIF vill behålla Bojanic svarar Azelius.

– Det är ingen tvekan från vår sida. Vi hoppas kunna ha med honom i diskussioner (om en förlängning), det är vår förhoppning. Sen är det klart att det inte finns några självklarheter om de stora klubbarna spänner musklerna. Men det är en hett prioriterad fråga på vårt bord.

Publicerad 2018-10-31 14:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto