Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Italienska uppgifter: Zlatan vill ha längre Milan-avtal

Sillybloggen

Zlatan Ibrahimovic har precis avslutat sin säsong i USA. Hans Los Angeles Galaxy misslyckades med att ta sig till slutspelet i MLS och på senare tid har ryktena kring svensken framtid tagit fart på allvar.

Först kom uppgifter om att Real Madrid var intresserade av svenskens signatur och senare kom Milan in i bilden. I fredags rapporterade italienska Corriere dello Sport att Zlatans förra klubb är intresserade men att de har tvekat på grund av reglerna kring Financial Fair Play.

Under söndagen kommer nya uppgifter om Zlatans eventuella flytt till Milan. Football Italia, som i sin tur hänvisar till TuttoSport, skriver att Milan vill att svensken ska skriva på ett sexmånadersavtal – med en option på ett år. Zlatan själv sägs däremot inte vara intresserad av att en option i avtalet utan vill i stället skriva på för ett och ett halvt år direkt.

Annons

Trots alla uppgifter är det oklart vad Zlatan egentligen vill. Sedan LA Galaxy missade slutspelsplatsen förra helgen har det varit tyst från svenskens sida.

Zlatans kontrakt med LA Galaxy sträcker sig till slutet av 2019.

Publicerad 2018-11-04 11:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto