Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Uppgifter: Alexander Isak ryktas ifrån Dortmund - placeras i Valladolid

Alexander Isak har inte lyckats slå sig in i Borussia Dortmund och konkurrensen det här året har hårdnat. Paco Alcácer, som kom anslöt till den tyska klubben i somras på lån från Barcelona, har stått för en fin inledning av säsongen och gjort sju mål på fem framträdanden i Bundesliga. Som en konsekvens av spanjorens framfart, samtidigt som flera andra Dortmund-spelare har presterat bra, så har Alexander Isak förpassats till klubbens B-lag som spelar i Regionalliga West, den tyska fjärdeligan.

Tidigare har tyska Kicker uppgett att Isak kommer att lämna Dortmund i vinter. Enligt den spanska webbsidan Pucela Fichajes så håller Real Valladolid ögonen på den svenske 19-åringen och sajten uppger att ett låneavtal i vinter kan vara aktuellt.

Nu skriver den spanska webbsajten Gol Digital att Paco Alcacers framstående prestationer i Borussia Dortmund har skördat sitt första offer – Alexander Isak. Sajten skriver att den uteblivna speltiden för Isak i klubbens A-lag innebär att han närmar sig en flytt till Valladolid i vinter.

Publicerad 2018-11-05 kl 17:00

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons