Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Alexander Isak ryktas ifrån Dortmund - placeras i Valladolid

Sillybloggen

Alexander Isak har inte lyckats slå sig in i Borussia Dortmund och konkurrensen det här året har hårdnat. Paco Alcácer, som kom anslöt till den tyska klubben i somras på lån från Barcelona, har stått för en fin inledning av säsongen och gjort sju mål på fem framträdanden i Bundesliga. Som en konsekvens av spanjorens framfart, samtidigt som flera andra Dortmund-spelare har presterat bra, så har Alexander Isak förpassats till klubbens B-lag som spelar i Regionalliga West, den tyska fjärdeligan.

Tidigare har tyska Kicker uppgett att Isak kommer att lämna Dortmund i vinter. Enligt den spanska webbsidan Pucela Fichajes så håller Real Valladolid ögonen på den svenske 19-åringen och sajten uppger att ett låneavtal i vinter kan vara aktuellt.

Nu skriver den spanska webbsajten Gol Digital att Paco Alcacers framstående prestationer i Borussia Dortmund har skördat sitt första offer – Alexander Isak. Sajten skriver att den uteblivna speltiden för Isak i klubbens A-lag innebär att han närmar sig en flytt till Valladolid i vinter.

Annons
Publicerad 2018-11-05 17:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto