Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Linnér och Strömberg ska träna med Sundsvall

Sillybloggen

Albin Linnér till vardags i AIK och Robin Strömberg, Ljungskile, kommer den kommande veckan att provträna med Gif Sundsvall, det skriver FotbollDirekt under tisdagen.

– Jag har fått en inbjudan att träna med laget i tre dagar och ska försöka visa så mycket jag kan. Jag har ju bra poängstatistik från mina två senaste år i Ljungskile så de har nog koll på mina kvaliteter, säger Strömberg till sajten.

Vad gäller Linnér säger Gif-tränaren Joel Cedergren:

– Han kommer vara med oss i tre dagar och det är som wingback vi ska testa honom. Det ska bli kul att se honom och vi är glada att han kommer hit.

Albin Linnér, bror till målvakten Oscar, sitter på utgående kontrakt med AIK och har inte fått någon speltid i A-laget i år. Däremot har han varit med på bänken vid sex tillfällen.

Annons

Robin Strömberg, med ett förflutet i både Mjällby och Öster har öst in mål i Ljungskile (division 1). De senaste två säsongerna har han noterats för 39 mål, skriver FotbollDirekt

Publicerad 2018-11-06 15:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto