POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
15v

Uppgifter: Palace förbereder bud på Arsenal-anfallare

Arsenals engelske anfallare Danny Welbeck, 27, har under en längre tid haft svårt att ta en ordinarie startplats i laget. I år har han haft tuff konkurrens med Alexandre Lacazette och Pierre-Emerick Aubameyang, vilket resulterat i främst inhopp, men även ett par matcher från start när ett mer reservbetonat lag luftats i Europa League.

Enligt den engelska tidningen The Sun följer nu konkurrenten Crystal Palace anfallaren för ett försök att göra en värvning i januari. Enligt tidningen överväger Londonklubben att lägga ett bud på drygt 120 miljoner kronor för engelsmannen.

Welbeck har kontrakt med Arsenal fram till den sista juni 2019 och har ännu inte blivit erbjuden ett nytt kontrakt av klubben. Anfallaren är i höst noterad för ett mål och en assist på åtta framträdanden i Premier League.

Publicerad 2018-11-07 kl 07:10

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå