POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
15v

Uppgifter: Sparkad av Monaco - nu aktuell för att ta över Real Madrid

Real Madrid är i kris efter en svag inledning av säsongen. Nyligen fick huvudtränaren Julen Lopetegui sparken, medan förre spelaren och Castilla-tränaren Santiago Solari tog över som ny huvudtränare på tillfällig basis. Samtidigt har förre Chelsea-tränaren Antonio Conte ryktats vara på väg in, men en anställning har försvårats med anledning av att Conte är i konflikt med Chelsea efter att han fick sparken av Londonklubben.

Nu uppger ESPN att ett nytt namn är uppe på radarn för att ta över den spanska giganten – Leonardo Jardim som tidigare i höst fick sparken av Monaco. Han ska enligt sajten vara “nära” ett avtal med storklubben.

Jardim fick tidigare i höst sparken av Monaco efter en svag inledning av säsongen. Han tog under 2014 över laget och hade under säsongen 2016/17 sin största framgång i klubben med en ligatitel och semifinal i Champions League. Därefter gick det något tyngre i fjol med en andraplats, 13 poäng bakom ligavinnaren PSG i Ligue 1.

Publicerad 2018-11-07 kl 10:36

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå