Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Sparkad av Monaco - nu aktuell för att ta över Real Madrid

Sillybloggen

Real Madrid är i kris efter en svag inledning av säsongen. Nyligen fick huvudtränaren Julen Lopetegui sparken, medan förre spelaren och Castilla-tränaren Santiago Solari tog över som ny huvudtränare på tillfällig basis. Samtidigt har förre Chelsea-tränaren Antonio Conte ryktats vara på väg in, men en anställning har försvårats med anledning av att Conte är i konflikt med Chelsea efter att han fick sparken av Londonklubben.

Nu uppger ESPN att ett nytt namn är uppe på radarn för att ta över den spanska giganten – Leonardo Jardim som tidigare i höst fick sparken av Monaco. Han ska enligt sajten vara “nära” ett avtal med storklubben.

Jardim fick tidigare i höst sparken av Monaco efter en svag inledning av säsongen. Han tog under 2014 över laget och hade under säsongen 2016/17 sin största framgång i klubben med en ligatitel och semifinal i Champions League. Därefter gick det något tyngre i fjol med en andraplats, 13 poäng bakom ligavinnaren PSG i Ligue 1.

Annons
Publicerad 2018-11-07 10:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto