Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Uppgifter: Sparkad av Monaco - nu aktuell för att ta över Real Madrid

Real Madrid är i kris efter en svag inledning av säsongen. Nyligen fick huvudtränaren Julen Lopetegui sparken, medan förre spelaren och Castilla-tränaren Santiago Solari tog över som ny huvudtränare på tillfällig basis. Samtidigt har förre Chelsea-tränaren Antonio Conte ryktats vara på väg in, men en anställning har försvårats med anledning av att Conte är i konflikt med Chelsea efter att han fick sparken av Londonklubben.

Nu uppger ESPN att ett nytt namn är uppe på radarn för att ta över den spanska giganten – Leonardo Jardim som tidigare i höst fick sparken av Monaco. Han ska enligt sajten vara “nära” ett avtal med storklubben.

Jardim fick tidigare i höst sparken av Monaco efter en svag inledning av säsongen. Han tog under 2014 över laget och hade under säsongen 2016/17 sin största framgång i klubben med en ligatitel och semifinal i Champions League. Därefter gick det något tyngre i fjol med en andraplats, 13 poäng bakom ligavinnaren PSG i Ligue 1.

Publicerad 2018-11-07 kl 10:36

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons