Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bois-talangen bekräftar intresse från MFF: "Sveriges största klubb"

Sillybloggen

I slutet av oktober kom uppgifter om att Landskrona Bois-talangen Adi Nalic var på väg till Malmö FF. FotbollDirekt skrev då att mittfältaren förhandlade med MFF om ett kontrakt.

Nu, några veckor senare, bekräftar Nalic att det finns ett intresse från MFF.

– Jag vet om att det finns intresse, men mer än så kan jag inte kommentera och så får ni faktiskt vända er till Landskrona BoIS om det är något ni undrar, säger han till Helsingborgs Dagblad.

Nalic vill inte kommentera om han är klar för spel i Malmö nästa säsong, men hintar om att MFF skulle vara ett bra alternativ för honom. På frågan om vad han säger om att MFF är intresserade av honom svarar han:

– Jättekul. Det är Sveriges största klubb.

Nalic är bara 20 år, men var ordinarie i Landskrona under årets säsong i superettan. Mittfältaren svarade för fem mål och åtta framspelningar på 26 matcher.

Annons

Trots intresset från MFF vill Nalic inte fundera för mycket på det.

– Jag funderar inte kring det utan mitt fokus ligger här i Landskrona BoIS. Jag är fortfarande en Landskronaspelare och vi har en match kvar att spela mot Örgryte nu på lördag. Det är egentligen bara det jag funderar på, säger han.

Nalic kontrakt med Landskrona går ut i slutet av året.

Publicerad 2018-11-08 23:29

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto