POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
15v

Gjorde 29 mål i division 2 - nu ska skyttekungen provträna med ÖFK

Förra säsongen spelade Oskar Nordlund i IFK Timrå i division 2. Där vann han skytteligan på 29 gjorde mål och nu ska han provträna med allsvenska Östersund.

– Jag åker upp och är där tisdag till fredag. Det kom lite som en överraskning, men känns riktigt kul och spännande. ÖFK är ju topp sex i Sverige, så det ska få bli skitkul att åka dit och testa på det, säger han till Östersunds-Posten.

Nordlund var med och bidrog till att IFK Timrå slutade på tredje plats i division 2 Norrland. Nu vill han visa ÖFK vad han har för kvalitéer.

– Jag vill visa vad jag är bra på. Att jag är stark och en bra avslutare. Det är lite speciellt med provspel, det är lite nerver och helt nya omgivningar, så det kan lika gärna bli att man kommer dit och så låser sig allting. Det gäller att försöka njuta av situationen och försöka göra så bra träningar som möjligt. Första passet kanske kan bli lite knackigt, men sedan borde det släppa och man kommer in i det, säger han.

Östersund är inte den enda klubb som har koll på Nordlund. ÖP skriver att Sundsvall har koll på spelaren, men hittills har Nordlund inte fått några samtal från Giffarna.

– Det har varit tyst där, men de kanske inte tittar efter en sådan spelartyp som jag är. Det är inte så mycket att göra. Jag försöker bara spela fotboll och göra det så gott som jag kan, säger han.

Publicerad 2018-11-08 kl 23:16

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå