POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
14v

Uppgifter: PSV-stjärna föredrar flytt till Manchester United

PSV Eindhovens mexikanske anfallare Hirving Lozano, 23, slog i sommar igenom inför den breda massan genom att läckert sätta 1-0 för Mexiko mot Tyskland i VM i Ryssland. Därefter blev han ett hett byte på transfermarknaden, men blev kvar i Holland.

Klubbar som nämndes vara intresserade i somras var bland annat Manchester United, Barcelona, Atlético Madrid och Tottenham, men ingen av dessa gick hela vägen.

Nu uppger den engelska tidningen The Sun att Manchester United mest troligt sitter i förarsätet vid en flytt för Lozano, då han ska ha sagt att han föredrar en flytt till just United om han lämnar Eindhoven.

Lozano är i höst noterad för åtta mål och fyra assist på elva framträdanden i Eredivisie. Han lämnade förra sommaren Pachuca i Mexiko för spel med PSV och gjorde under debutsäsongen 17 mål och elva assist i Holland. 23-åringen har kontrakt med klubben fram till den sista juni 2023.

Publicerad 2018-11-08 kl 11:53

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå