Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
5d

Uppgifter: Semas tränare stannar i Watford - skriver nytt treårsavtal

Javi Gracia tog över som tränare i Watford efter Marco Silva i vintras. Spanjoren och hans lag har fått en fin start på årets säsong och efter elva omgångar i Premier League ligger laget på åttonde plats i tabellen.

När Gracia tog över Watford i vintras skrev han på ett 1,5 årskontrakt. Under onsdagen kommer uppgifter från Sky Sports om att spanjoren stannar i Watford och att han skriver på ett nytt treårskontrakt.

I Watford spelar svenskduon Ken Sema och Pontus Dahlberg. Båda spelarna har haft svårt att ta en ordinarie plats i laget. Sema har gjort fem Premier League-framträdanden i klubben medan Dahlberg inte har spelat en enda minut i Premier League.

Publicerad 2018-11-08 kl 17:40

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons