POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
14v

Uppgifter: Semas tränare stannar i Watford - skriver nytt treårsavtal

Javi Gracia tog över som tränare i Watford efter Marco Silva i vintras. Spanjoren och hans lag har fått en fin start på årets säsong och efter elva omgångar i Premier League ligger laget på åttonde plats i tabellen.

När Gracia tog över Watford i vintras skrev han på ett 1,5 årskontrakt. Under onsdagen kommer uppgifter från Sky Sports om att spanjoren stannar i Watford och att han skriver på ett nytt treårskontrakt.

I Watford spelar svenskduon Ken Sema och Pontus Dahlberg. Båda spelarna har haft svårt att ta en ordinarie plats i laget. Sema har gjort fem Premier League-framträdanden i klubben medan Dahlberg inte har spelat en enda minut i Premier League.

Publicerad 2018-11-08 kl 17:40

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå