Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
9v

Besara sitter på utgående kontrakt: "Jag har en grej som är superintressant!"

Nahir Besara sitter på utgående kontrakt med Örebro SK. När nu säsongen snart är slut kommer han att sondera terrängen och väga sina alternativ mot varandra. ÖSK-spelaren menar att det finns flera klubbar som är intresserade av hans signatur, men än så länge har han inte gjort klart med någon ny klubb.

– Det finns mycket intresse för mig och nu gäller det att få till något bra. Vi kollar och jag inte bestämt mig för något eller signat på för en annan klubb. Men det finns intresse och då vet man att jag inte kommer att stå utan kontrakt när året är slut, säger Besara till NA.

Nahir Besara var nära en övergång till Al-Khor i Qatar i somras, men den övergången sparck i sista stund. Under hösten uppges Sydkoreas största klubb, FC Seoul, följt Besara och han själv medger att klubben visat intresse och. Men Besara är, enligt honom själv, ett eftertraktat namn.

– Jag har en grej som är superintressant! Det är ett spår som vi kör hårt på. Sedan finns det några andra grejor som är intressanta också. De (FC Seoul) är en av de klubbarna som är intresserat. Jag vet att de har varit här och tittat på mig men jag kan inte säga vilket lag det är ännu, säger Nahir Besara.

Nahir Besara har under den här säsongen framträtt i samtliga av Örebros 29 matcher och på dem noterats för fem mål och åtta målgivande passningar.

Publicerad 2018-11-10 kl 13:50

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons