Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Milan överväger Pato - om Zlatan-värvningen misslyckas

Sillybloggen

Under hösten har Zlatan Ibrahimovic ryktats vara på väg tillbaka till Europa. Först kom uppgifter om att Real Madrid var ute efter svenskens signatur och på senare tid har Milan gett sig in i jakten på svensken.

Zlatan själv har sagt att han trivs i sin nuvarande klubb Los Angeles Galaxy, men har samtidigt inte stängt några dörrar för spel i Europa. Däremot är svensken inte intresserad av att skriva på ett låneavtal, något som Milan sägs överväga.

– Om jag tillhör Galaxy, så är jag en Galaxy-spelare. Jag går inte utomlands och gör de här sakerna – lån och sådant. Jag behöver inte det, sa svensken till Sky Sports tidigare i veckan.

Om en Zlatan-värvning uteblir för Milan är klubben ändå ute efter att stärka upp anfallslinjen. Ett alternativ? Alexandre Pato, som spelade i klubben från 2007 till 2013.

Annons

Enligt uppgifter till Calciomercato ska Milan överväga att värva brassen, som för närvarande spelar för kinesiska TJ Quanjian. Där har Pato svarat för 15 mål och tre framspelningar på 21 ligamatcher.

Patos kontrakt med Quanjian sträcker sig till slutet av 2019.

Publicerad 2018-11-10 21:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto