Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Bois-profil ersätter Majgaard Jensen i Landskrona

Sillybloggen

Landskrona Bois hade i år en tung säsong som nykomling och slutade sist i superettan, vilket innebär att laget spelar division 1-fotboll nästa år. Under säsongen klev huvudtränaren Agim Sopi av sitt uppdrag, vilket gjorde att Jack Majgaard Jensen tog över rodret, men i dag meddelade Bois att Majgaard Jensen lämnar klubben.

– Det bästa för mig och klubben är en nystart så att vi kan se framåt mot nya mål och därför går vi skilda vägar. Jag önskar klubben och inte minst min efterträdare stort lycka till i framtiden, säger Majgaard Jensen bland annat i en kommentar på hemsidan.

Nu uppger HD att ersättaren blir en sedan tidigare känd Bois-profil, nämligen HBK:s assisterande tränare Billy Magnusson, vilket är något som Fotbollskanalen också har uppgifter om. Magnusson var bland annat assisterande tränare till Sopi, men lämnade senare klubben hösten 2016.

Magnusson var till en början U17-tränare i HBK, men tog under förra sommaren steget upp och blev assisterande tränare till Igor Krulj i klubbens A-lag.

Annons
Publicerad 2018-11-14 20:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto