Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Isak aktuell för flytt - men finns ett problem

Sillybloggen

Alexander Isak, 19, får numera inte speltid i Borussia Dortmunds A-lag. Anfallstalangen är den här säsongen inte noterad för något framträdande i varken Bundesliga, Champions League eller i tyska cupen och får i stället matchspel med U23-laget i den tyska fjärdeligan Regionalliga West.

Tyska tidningen Kicker har tidigare uppgett att Isak är aktuell för en flytt i januari och nyligen nämndes Real Valladolid som ett alternativ för en utlåning till La Liga.

Nu kommer tyska tidningen Bild med nya uppgifter om anfallstalangen. Tidningen lyfter fram ett par spelare som kan vara aktuella för försäljning från Dortmund, där Isak är ett av namnen på listan. Däremot uppger tidningen att ett problem för 19-åringen är att han “redan har en lön som en stor spelare”, vilket möjligen kan försvåra en övergång.

Isak är den här säsongen noterad för fem mål och två assist på tio framträdanden för Dortmunds U23-lag i Regionalliga West.

Annons
Publicerad 2018-11-19 08:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto